Foreningen » Medlem » Tilmeldingsformular

Tilmeldingsformular

Tilmeldingsformular

Husk at overføre kontingentet på 250 kr. til vores konto i Danske Bank, reg.nr. 4398 og konto nr. 0011102484 med din e-mail adresse i tekstfeltet, så sender vi en bekræftelse til dig, når vi har registreret din indmeldelse og indbetaling.

Skulle du mod forventning ikke have modtaget bekræftelsen fra os inden for 1-2 uger (i sommerferieperioden op til 3 uger) efter din indbetaling, bør du kontrollere, om den eventuelt er havnet i dit spamfilter for uønsket post.

Bemærk, at hvis du indmelder dig i løbet af året, vil det stadig koste 250 kr. ved indmeldelsen og 250 kr. ved førstkommende 1. januar. Der er altså ikke rabat, hvis du f.eks. først indmelder dig i oktober måned. Dog har vi valgt, at hvis du indmelder dig efter afholdelse af det sidste medlemsmøde for indeværende år, vil din indbetaling både gælde for indeværende og kommende år.

Når du har udfyldt og sendt tilmeldingsformularen og betalt kontingentet, kan du tilmelde dig vores debatforum. Du finder en vejledning her. På denne måde vælger du selv brugernavn og adgangskode til det lukkede medlemsforum.

 

min. 3 og max. 20 tegn

Skriv venligst kontrolordet på billedet herunder:
verification code